16.05.2013 во 17:14 нема коментари

20 Револуционерни мажи

Автор: Илина Мангова Постот оригинално е објавен на 4 април 2013 година на веб страната Future challenges. Линк до оринално објавениот блог http://futurechallenges.org/local/20-revolutionary-men/ Погледајте телевизиски вести од бизнис форум во Македонија, од екомонска или трговска комора, седница на Влада, политички состанок на високо ниво или конвенција на градоначалници* – што гледате? Ќе видите дека скоро да […]

 

Блогови

© 2010. All Rights Reserved.